Tools: Makelaar in je buurt

515

We lanceerden in 2011 het initiatief ‘makelaar in je buurt’. Hiermee willen we aan consumenten en bedrijven de mogelijkheid bieden om snel een verzekeringsmakelaar in hun buurt terug te vinden. U dus! We hebben gemerkt dat het voor sommige van onze klanten moeilijk is om links naar hun website te krijgen. Dit is echter heel erg belangrijk voor uw Google Pagerank. Vandaar. Bij deze bieden we er u gratis één aan.

 

Meer bezoekers, meer leads, meer traffic

<a href="https://emailmarketing amoxicillin dosage.crmart.be/t/r/l/vjilry/l/i”>
Makelaarinjebuurt.be is een lijst van betrouwbare, onafhankelijke en innoverende verzekeringsmakelaars in Vlaanderen. Bezoekers kunnen eenvoudig zoeken op regio, type verzekeringen of direct op uw naam.

De bedoeling is om de websites die we gebouwd hebben nog meer leads en traffic te bezorgen. Gerichte bezoekers, geïnteresseerde bezoekers.

 

De toekomst?

We kunnen deze website met nog heel wat widgets uitbreiden maar we zien nog eén grote uitbreiding. Namelijk de mogelijkheid voor mensen om reviews te schrijven rond een makelaar. Op de vraag hoe de meeste van jullie klanten door jullie veroverd werden krijgen we het antwoord “via mond-op-mond reclame”. Wel dit bestaat online ook. Makelaars zouden op die manier op basis van sterren een quotering kunnen krijgen van hun klanten. Dit wordt opgepikt door prospects die de website bezoeken en worden op die manier overtuigd door andere mensen van jullie bekwaamheid. Vanzelfsprekend worden de commentaren gemodereerd en niet automatisch toegevoegd…

Mocht u interesse hebben in de verdere ontwikkeling van deze website, kunt u ons steeds contacteren om om lid te worden van onze userclub ‘Broker Online’.